Wanneer er in onze cattery kittens worden geboren worden, staat de boel altijd even op zijn kop! De andere katten horen kleine piepende kittens en zijn nieuwsgierig en de moederpoes is druk in de weer met de kleintjes. Moederpoes zal in de weken voor als na de geboorte van de kittens bij ons in de woonkamer verblijven. Zo zitten ze allen lekker warm en kunnen ze rustig wennen aan al het nieuw, zowel moederpoes als kittens.

Vanaf ongeveer vijf weken laten wij mensen die belang hebben kennismaken met de kittens. Eerder laten wij niet toe, ze zijn klein en kwetsbaar in alle opzichten en we willen het risico zo klein mogelijk houden.

Wanneer u bij ons en de kittens bent wezen kijken, heeft u 5 dagen de tijd om een keuze te maken.
Als u definitief besloten hebt een kitten te willen, betaald u een voorschot van €150,-. Deze mag overgemaakt worden en dit bedrag zal op de totale prijs in vermindering worden gebracht.
Echter dient dit voorschot ook als een zekerheid voor ons. Wanneer u om wat voor reden dan ook, na week 9 afzegt, kunnen wij helaas uw voorschot niet restitueren.

Bovengenoemde prijs is voor een liefhebber kitten. Voor fokkers (cattery) gelden andere prijzen en de kittens gaan voor zowel liefhebber als voor fok beide met een bijbehorend contract naar hun nieuwe eigenaar. De kittens zijn op het moment van verhuizen twee keer geënt, regelmatig ontwormt, gechipt en hebben een stamboom.

Wanneer u bij ons een kitten hebt besproken, is het altijd mogelijk om in overleg nog een keer te komen kijken/knuffelen! We houden u ten alle tijde op de hoogte van de periode dat de kittens bij ons opgroeien, zodat u niets van uw kleintje mist!

 

Op de pagina staat de eventuele beschikbaarheid aangegeven.